Logotype Stadsenergi en del av Stadsbyggarna Syd AB
Grön energi för dig och planeten

Solceller och Solpaneler i ängelholm

Vi installerar solpaneler i hela Ängelholm med omnejd.

Solenergi Helsingborg

lite kort om ängelholm

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Staden har ca 28.232 invånare, räknat från 31 december 2018. Ängelholm är bland annat känt för sina charmiga lergökar och den lokalproducerade Ängelholms-glassen.

År 1561 den 16 oktober, utfärdade den danske kungen
Kristian II stadsprivilegier för den nya staden Engelholm. Invånarna i Luntertun, som ligger beläget en bit utanför Ängelholm, blev beordrade att flytta till den nya staden inom åslingan Rönne å som slingrar genom staden. Vid samma tid som Luntertun nedlades upphörde även Båstad att vara stad. Anläggandet av Ängelholm ses som ett eventuellt försök av Kristian II att skapa ett starkt handelscentrum för Bjärehalvön.

 

Solenergi i ängelholm

Vi installerar solpaneler i hela Ängelholm med omnejd. Oavsett om du bor i en villa, är fastighetsägare eller vill installera solpaneler
på din kontorsbyggnad, är du välkommen att kontakta oss. Du som bor i Ängelholm kan även enkelt räkna ut ytan på dit hustak, 
för att ge oss en tydligare bild av ditt projekt. Ju mer information vi får, desto enklare blir arbetet med installationen av solpanelerna.

våra produkter

Solceller är det som finns inuti solpaneler och som konverterar solenergi till el. När solljus träffar en solcell så skapas en spänning mellan solcellens framsida, som blir negativt laddad, och solcellens baksida, som blir positivt laddad. Den elektriska spänningen skapar energi i form av likström. Därefter konverteras likströmmen till växelström i en växelriktare, vilket blir växelström som kan användas i ditt hus eller skickas ut på elnätet. När du väljer att skicka ut elen på elnätet kan du även ta betalt för elen.

solceller

laddningsboxar

växelriktare

batterier

Vi säljer olika typer av produkter från olika producenter. Klicka på knappen nedan för att komma se vårt utbud.

Våra samarbetspartners

huawei logotype
Solaredge logotype
Longi logo logotype
Hyndai heavy industries logo
Electrolux logotype logo
Logotype SMA
Stadsenergi symbol

Kontakta oss redan idag för en gratis offert.
Välj ett alternativ nedan, samt berätta lite kort om dina tankar och önskemål.