Logotype Stadsenergi en del av Stadsbyggarna Syd AB
Grön energi för dig och planeten

Solceller och Solpaneler i trelleborg

Vi installerar solpaneler i hela Trelleborg med omnejd.

Solenergi Helsingborg

lite kort om trelleborg

Trelleborg är centralort i Trelleborgs kommun. År 2020 räknades tätprtens invånare till 30 808 personer. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Då staden pryds av palmer vi sydvästra infarten, kallas den ofta för Palmstaden eller Lilla Miami.

År 1257, nämns Trelleborg för första gången i skrift. Men redan under sen vikingatid anlades här en ringborg, en så kallad trelleborg, vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är, tillsammans med Lund, Helsingborg, Vä och Åhus, en av Skånes äldsta städer. På 1980-talet hittades resterna av ringborgen som därefter delvis har återuppbyggts.

 

Solenergi i trelleborg

Vi installerar solpaneler i hela Trelleborg med omnejd. Oavsett om du bor i en villa, är fastighetsägare eller vill installera solpaneler
på din kontorsbyggnad, är du välkommen att kontakta oss. Du som bor i Trelleborg kan även enkelt räkna ut ytan på dit hustak, 
för att ge oss en tydligare bild av ditt projekt. Ju mer information vi får, desto enklare blir arbetet med installationen av solpanelerna.

våra produkter

Solceller är det som finns inuti solpaneler och som konverterar solenergi till el. När solljus träffar en solcell så skapas en spänning mellan solcellens framsida, som blir negativt laddad, och solcellens baksida, som blir positivt laddad. Den elektriska spänningen skapar energi i form av likström. Därefter konverteras likströmmen till växelström i en växelriktare, vilket blir växelström som kan användas i ditt hus eller skickas ut på elnätet. När du väljer att skicka ut elen på elnätet kan du även ta betalt för elen.

solceller

laddningsboxar

växelriktare

batterier

Vi säljer olika typer av produkter från olika producenter. Klicka på knappen nedan för att komma se vårt utbud.

Våra samarbetspartners

huawei logotype
Solaredge logotype
Longi logo logotype
Hyndai heavy industries logo
Electrolux logotype logo
Logotype SMA
Stadsenergi symbol

Kontakta oss redan idag för en gratis offert.
Välj ett alternativ nedan, samt berätta lite kort om dina tankar och önskemål.