Logotype Stadsenergi en del av Stadsbyggarna Syd AB
Grön energi för dig och planeten

Solceller och Solpaneler i malmö

Vi installerar solpaneler i Malmö med omnejd.

Solenergi Malmö

lite kort om malmlö

Malmö ligger vid Öresund och finns omnämnt från 1100-talet. Staden är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjunde största med över 325 000 invånare, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län. Staden har en rik industrihistoria med några av Skandinaviens största industrikoncerner som Kockums, Skanska och Scania. Dessa har haft en betydande roll i Malmös näringsliv. Idag karaktäriseras staden istället av många små och medelstora företag inom medicinteknik, logistik, IT, bygg- och fastighetsmarknad. På bilden bredvid ser vi den ikoniska byggnaden Turning Torso, ritad och konstruerad av arkitekten Santiago Calatrava.
Solenergi i Malmö

Vi installerar solpaneler i hela Malmö med omnejd. Oavsett om du bor i en villa, är fastighetsägare eller vill installera solpaneler
på din kontorsbyggnad, är du välkommen att kontakta oss. Du som bor i Malmö kan även enkelt räkna ut ytan på dit hustak, 
för att ge oss en tydligare bild av ditt projekt. Ju mer information vi får, desto enklare blir arbetet med installationen av solpanelerna.

våra produkter

Solceller är det som finns inuti solpaneler och som konverterar solenergi till el. När solljus träffar en solcell så skapas en spänning mellan solcellens framsida, som blir negativt laddad, och solcellens baksida, som blir positivt laddad. Den elektriska spänningen skapar energi i form av likström. Därefter konverteras likströmmen till växelström i en växelriktare, vilket blir växelström som kan användas i ditt hus eller skickas ut på elnätet. När du väljer att skicka ut elen på elnätet kan du även ta betalt för elen.

solceller

laddningsboxar

växelriktare

batterier

Vi säljer olika typer av produkter från olika producenter. Klicka på knappen nedan för att komma se vårt utbud.

Våra samarbetspartners

huawei logotype
Solaredge logotype
Longi logo logotype
Hyndai heavy industries logo
Electrolux logotype logo
Logotype SMA
Stadsenergi symbol

Kontakta oss redan idag för en gratis offert.
Välj ett alternativ nedan, samt berätta lite kort om dina tankar och önskemål.