Logotype Stadsenergi en del av Stadsbyggarna Syd AB
Grön energi för dig och planeten

Solceller och Solpaneler i Lund

Vi installerar solpaneler i Lund med omnejd.

Solenergi Lund

lite kort om lund

Omkring år 990 grundades Lund. Arkeologiska utgrävningar vid Uppåkra visar en nedbränd bosättning från före vår tideräkning, som fanns där i slutet av 900-talet. Fynden ger anledning att tro att staden vid Uppåkra, som kanske redan då kallades Lund, varit centralort för sydväst-Skåne från 400-talet och framåt. Lunds nya läge var strategiskt fördelaktigt. Lund ligger nu på Romeleåsens sydväst-sluttning. Vid sluttningens fot finns  mossar och sankmark utmed Höje. Detta område gav extra skydd vid krig.
Färs härad, antyder att staden Lund aspirerade på att kontrollera av stora delar av Skåne. Grundandet av Lund betraktas även i regel som ett led i skapandet av ett enat danskt kungadöme. På bilden bredvid ser vi Lunds Universitets byggnad.

Solenergi i Lund

Vi installerar solpaneler i hela Lund med omnejd. Oavsett om du bor i en villa, är fastighetsägare eller vill installera solpaneler
på din kontorsbyggnad, är du välkommen att kontakta oss. Du som bor i Lund kan även enkelt räkna ut ytan på dit hustak, 
för att ge oss en tydligare bild av ditt projekt. Ju mer information vi får, desto enklare blir arbetet med installationen av solpanelerna.

våra produkter

Solceller är det som finns inuti solpaneler och som konverterar solenergi till el. När solljus träffar en solcell så skapas en spänning mellan solcellens framsida, som blir negativt laddad, och solcellens baksida, som blir positivt laddad. Den elektriska spänningen skapar energi i form av likström. Därefter konverteras likströmmen till växelström i en växelriktare, vilket blir växelström som kan användas i ditt hus eller skickas ut på elnätet. När du väljer att skicka ut elen på elnätet kan du även ta betalt för elen.

solceller

laddningsboxar

växelriktare

batterier

Vi säljer olika typer av produkter från olika producenter. Klicka på knappen nedan för att komma se vårt utbud.

Våra samarbetspartners

huawei logotype
Solaredge logotype
Longi logo logotype
Hyndai heavy industries logo
Electrolux logotype logo
Logotype SMA
Stadsenergi symbol

Kontakta oss redan idag för en gratis offert.
Välj ett alternativ nedan, samt berätta lite kort om dina tankar och önskemål.